FC Breukelen B2-Laren '99 B2

FC Breukelen - Laren'99 B2 7 - 4 . Neefjes Hoogveldt niet te stoppen

Vandaag speelde onze B2 de laatste wedstrijd van 2008. Tegen het eveneens onderaan staande Laren ‘99 B2 speelde de jongens een leuke wedstrijd. Na wat aftasten in de eerste minuten kwam de B2 al snel op voorsprong. Bob H stiftte de bal keurig over de uitlopende keeper. Toen de 2-0 snel daarna volgde leek niets een mooie overwinning in de weg te staan. Laren dacht daar toch heel anders over en kwam nog voor de thee op gelijke hoogte .Met een 2-2 tussenstand zochten de supporters de kantine op. Toen ze weer terug waren stond het 4-3.!!!!!!!!!!

Terrence en Lars H hadden de stand weer een beter aanzien gegeven. Ook Laren wist al snel na de thee het net te vinden. Toch was de koek bij deze stand nog niet op. Bob en Lars H bleven scoren .

Bij 7-3 deed Laren nog wat terug maar onze jongens slaagde erin de voorsprong vast te houden.

Een mooie overwinning voor onze B2 was een feit. De neefjes Hoogveldt verlieten zo trots als een pauw het kunstgras. Met ieder drie goals op zak waren ze beide de man of the match. Het gehele team verdiend natuurlijk een compliment voor de getoonde inzet en de verdiende overwinning.

Namens de B2 een woord van dank aan Terrence ,Lars D ,Martijn, Kevin en Ward. uit de B5.

Jullie mochten voor het eerst met dit team meedoen en deden het geweldig !!!!!!!!!!!!!!!

Nu het vuurwerk weer in aantocht is bedank ik vanaf deze plaats namens de B2 alle vrijwilligers van FC Breukelen voor jullie inspanning in 2008. Zonder jullie kunnen we niet spelen. Wij wensen verder een ieder prettige feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar.

De kerstpiet

b2 20-12-08.jpg