E4 eindelijk weer hun verdiende winst

(uit tegen Hertha E3 d.d. 20-12-2008)

Na de wedstrijd op 1-11-2008 schreef ik een blij stukje, want de E4 stond ongeslagen bovenaan. Wat er daarna gebeurde was onbegrijpelijk. Wedstrijd na wedstrijd werd er verloren. Kansen te over, maar het geluk was niet met ons. De wedstrijd tegen koploper Victoria werd nipt verloren met 2-1, een hele prestatie. Maar de jongens leken hun koppies te laten hangen en zijn van de 1e plaats naar de 5e plaats gezakt. Na deze dompers weinig zin om een “leuk” stukje over de wedstrijden te schrijven, maar we moeten ook niet net doen alsof het allemaal rozengeur en maneschijn is.

De wedstrijd op 20 december, uit tegen Hertha E3, liet de jongens weer stralen. Ze waren maar met zijn zevenen, dus geen wissels. Maar misschien was dat juist de kracht. Ze hadden hun vaste plek en wisten wat er op die plek van hen verwacht werd en wisten ook waar ze hun teamgenoten konden vinden en aanspelen. De verdediging was perfect, de aanval ook. De bal werd af en toe met slimme trucjes van de tegenstander afgepakt. Hoewel er een zeer goede keeper in het doel van de tegenstander stond, werd hij toch 13 keer gepasseerd. Vijf keer door Luuk (hij denkt zelf zes!), drie keer door Mees, twee keer door Collin, één keer door Rick, één keer door Tigo en één keer door een teamgenoot (oftewel eigen doelpunt). Jammer dat Danny niet heeft gescoord, maar deze winst is natuurlijk net zo veel zijn verdienste, het is meer het idee. En Justin heeft de 0 gehouden en zelfs met de penalty’s aan het eind leek dat even te blijven lukken, maar helaas…… Eindstand dus 0-13!

Om onze voetballertjes te feliciteren en de winterstop in te luiden werd er in de kantine nog wat gedronken en een lekkere mars uitgedeeld. Hopelijk gaan ze na de winterstop met net zo’n sterk team weer van start!

081220_2.png
081220_1.png