FC Breukelen B2-Argon B3

B2 pakt punt na 1-4 achterstand.

Zaterdag speelde onze B2 tegen Argon B3. Een fysiek sterke tegenstander waar de jongens het erg moeilijk tegen hadden. Vooral in de eerste helft speelde de tegenstander uit Mijdrecht beter dan FC Breukelen. Argon combineerde beter en speelde ook met veel meer inzet dan onze jongens. Argon stond bij de rust dan ook terecht met 0-2 voor. De voorsprong had eigenlijk hoger moeten zijn want de Argonauten verprutsten ook nog een paar mooie kansen. Ook het begin van de tweede helft was voor Argon. Na een mooie goal van Bob van E kreeg FC Breukelen even hoop maar Argon liep snel daarna uit naar 1-4 en niets leek een overwinning van Argon in de weg te staan. Toen Dominique de 2-4 scoorde veranderde het wedstrijdbeeld totaal. Argon raakte in paniek en FC Breukelen ging steeds beter spelen. Robin maakte op schitterende wijze de 3-4 en met nog een paar minuten op de klok trok onze B2 massaal ten aanval. In de slot minuut kreeg FC Breukelen van de bijzonder goed fluitende scheids een vrije trap op de rand van de zestien. Bob H pakte de bal,nam een aanloop en joeg de bal laag in de hoek. Bob verdween onder een berg van juichende spelers en hoorde waarschijnlijk niet eens het eindsignaal. Argon verliet teleurgesteld het veld. De ploeg kreeg misschien te weinig maar kon alleen zichzelf de schuld geven. Onze B2 kan trots zijn op de tweede helft.De ploeg had met z’n allen geknokt voor een goed resultaat. Als de weergoden ons gunstig gezind zijn staat volgende week de laatste wedstrijd van 2008 tegen Hertha B1 op het programma.