F3 pakt eerste zege

We moesten uit tegen F1 HSV 69 vlakbij Uithoorn.

We gingen met 8 man sterk op pad want we moesten Peer missen en Matt was ziek dus we konden allemaal de hele wedstrijd spelen.

We begonnen sterk aan de wedstrijd met z’n Allen, op doel Lorenzo, achterhoede Donyell en Bas , op het middenveld Melvin en Yme en drie man voorin, Nick , Tim en Eszra.

De eerste drie kansen waren voor ons maar ze misten net het doel, we bleven goed druk zetten, Melvin op het middenvled was niet te stuiten vandaag, hij pakte de beste speler van HSV goed aan.

Jammer genoeg kwamen we met 1-0 achter, de kopjjes bleven sterk omhoog staan en nog geen minuut later scoorde Tim met een mooi schot de 1-1. Toen was het rust, de tweede helft bleven we goed strijd leveren met Bas en Donyell die vandaag keihard aan het verdedigen waren. Yme was vandaag ook niet te stuiten en de tegenpartij werd gek van hem. Helaas werd het 2-1 voor HSV.

Maar 3 minuten later scoorde Yme de 2-2. We bleven de druk opvoeren en dat resulteerde in 3-2 door Nick met een mooi afstandsschot.

Helaas kwam HSV goed terug met 3-3. De 4-3 kwam door Eszra met een paar mooie acties en zag toen Yme vrij staan die toen scoorde.

HSV bleef goed druk zetten en scoorde de 4-4 maar die werd afgekeurd omdat Lorenzo dook op de bal en deze met twee handen vast had en toen schopte de tegenpartij de bal uit zijn handen, omdat Lorenzo al op de grond lag mag je de bal niet meer wegschoppen. Lorenzo keepte heel goed vandaag met ver uittrappen, Nick die goed aan het op letten was pikte de bal mee en scoorde de 5-3.

Jullie hebben vandaag TOP gespeeld mannen.