Victoria F2 – FC Breukelen F2

Afgelopen zaterdag, 15 november, stond de kraker tegen Victoria voor de deur.

Hoezo kraker?

Het was de wedstrijd om de koppositie, nl de F2 van FC Breukelen stond op de 1e plaats en het team van Victoria op de 2e plaats. Na de gebruikelijke teambespreking was het team uit Breukelen klaar voor de wedstrijd.

Vanaf het begin was het een boeiende wedstrijd immers beide teams voetbalde om te winnen.

Het spel golfde op en neer. Het was Victoria die met een mooi afstand schot de bal achter de keeper van de FC Breukelen in het net schoot en de 1-0 voor Victoria was een feit. Het was Breukelen die het spel naar zich toe trok en verschillende malen dicht in de buurt van de gelijkmaker kwam.

Het was Sam die via een solo en binnenkant paal de 1-1 op het score bord toverde. Met deze tussenstand werd de rust gehaald.

Nadat de laatste tactische tips besproken waren, stonden beide teams klaar voor de 2e helft.

Het team uit Breukelen kwam in het begin van de 2e helft onder druk te staan door diverse aanvallen en counters van Victoria. Uit een van deze aanvallen werd er door Victoria gescoord. Op een mooie schuiver diagonaal in de verre hoek was keeper Jhan Carlos kansloos en het was Victoria die weer op voorsprong kwam 2-1. Net als in de 1e helft lieten de jongens uit Breukelen niet het kopje hangen maar werden de mouwen weer eens opgestroopt en de aanval weer opgezocht. Het was Floris die de bal van de laatste man van Victoria afpakte en alleen op de keeper afging. En…….. jááááá Floris wist de keeper te verrassen met een bal in de verre hoek 2-2.

Ook de jongens van Victoria lieten hun kopje niet hangen en gingen met meer fysieke kracht op zoek naar de winnende treffer.

Het team uit Breukelen wist in het begin van dit aanvals geweld met veel vlieg en kunst werk de bal uit het doel te houden. Op het moment dat de aanvallers dachten te kunnen schieten op de goal van Jhan Carlos was het Daan of Baue die met slidings met gevaar voor eigen lijf en leden de schoten wisten te blokken. Het lukte de ploeg uit Breukelen niet om onder de druk van Victoria uit te komen en van dichtbij werd de 3-2 ingeschoten.

Het team uit Breukelen wilde niet verliezen en ging op zoek naar de gelijkmaker. Het team van Victoria wist op tijd de aanval van Breukelen te stoppen. De ballen die toch door de verdediging heen kwamen werden goed gepakt door de goed spelende keeper van Victoria.

De einduitslag van deze Topper was dan ook 3-2 voor Victoria.

Jongens, jullie hebben hard en goed gewerkt en a.s. zaterdag kunnen jullie het e.e.a. weer recht zetten tegen Olympia.

Voor diegene die benieuwd zijn naar de spelers van de FC Breukelen F2, kunnen hun nu ontmoeten op hun eigen weblog: