E2 deelt punten met de Vecht

Met de wetenschap dat de bekerwedstrijd tegen de Vecht E4, aan het begin van het seizoen, al eens gewonnen was door de mannen in het wit begonnen we vol goede moed. Deze keer weer eens op het echte gras van veld 1.

De eerste helft kwam het er niet echt uit. Breukelen liet de Vecht veel te veel ruimte om te voetballen en dat moet je een team in de 2e klasse gewoon niet laten doen. Dat hadden de tegenstanders ook door en zij konden makkelijk optrekken naar de goal en min of meer hun gang gaan. Dit liep natuurlijk verkeerd af, de verdediging liet gaten vallen en daarvan profiteerde de Vecht. Ook schortte het aan inzet en durf om hier iets tegenover te zetten. Met 0-2 achter op het bord gingen we de rust in.

Tijd voor een streng onderonsje met de trainer en wat wisselingen in de opstelling. De verdediging werd weer neergezet en iedereen werd de duidelijke instructie meegegeven meer inzet te tonen.

Alsof door de bliksem getroffen kregen we eindelijk weer de E2 te zien uit de voorgaande wedstrijden. De wedstrijd verplaatste zich steeds meer naar de helft van de tegenstander. Veel kansen op doelpunten, helaas niet allemaal benut. De Vecht kwam in deze fase van de wedstrijd niet echt meer aan spelen toe. Ondanks de grote inzet lukte het de E2 net niet om drie punten mee te nemen, maar we zijn erg tevreden met die 2e helft. Het was mooi om te zien hoe de ploeg zich terugvocht in de wedstrijd.

Lukas haalde absoluut revanche ten opzichte van de vorige wedstrijd, waarin hij tot zijn grote frustatie de ballen niet goed kan raken. Beide goals staan op zijn naam!

Met nog 3 wedstrijden te gaan in deze najaarscompetitie kunnen we alleen nog dromen van een plekje in de middenmoot. Maar we zitten ook nog in de beker (tegen PVCV E1).

Breukelen fc E2 - Vecht de E4: 2 - 2 (0 - 2)