Argon B7-FC Breukelen B3

B3 neemt punt mee uit mijdrecht.

De wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Argon B7 werd net zo doelpuntrijk als alle voorgaande wedstrijden van onze B3. Een telraam behoort al weken tot de standaard uitrusting van de leiders van het team. Vandaag stond er bij het eindsignaal een 4-4 stand op het scorebord.

Vanaf de aftrap trokken beide teams ten aanval en zouden dat de gehele wedstrijd volhouden. Voor de toeschouwers werd het dan ook een leuke wedstrijd met kansen over en weer. Er werd lang niet altijd goed gevoetbald maar beide teams deden vreselijk hun best. Ook het scoreverloop was spannend .Bij de rust stond FC Breukelen met 2-3 voor, maar Argon boog in de tweede helft de achterstand om in een 4-3 voorsprong. De jongens gaven zich echter niet gewonnen en gingen op zoek naar de gelijkmaker. Na een paar mooie kansen gemist te hebben kreeg het team een paar minuten voor tijd loon naar werken .De 4-4 werd begroet als een overwinning .Zo kreeg de wedstrijd een uitslag waar beide teams vrede mee konden hebben. Er was door de teams sportief gestreden voor de punten. Ook de scheidsrechter verdiend een compliment van zijn sterke leiding.

Helaas moest Mitchell met een vervelende blessure uitvallen. Namens het team sterkte en een spoedig herstel gewenst .