Altius B2-FC Breukelen B2 haalt eindsignaal niet

Altius B2-FC Breukelen B2 haalt eindsignaal niet.

Zaterdag speelde onze B2 een uitwedstrijd tegen Altius B2. Het zou voor de voetballiefhebber een nare middag worden.

Normaliter probeer ik ten opzichte van de scheidsrechter neutraal te blijven. Ik weet uit ervaring hoe lastig het soms is. De ouders langs de lijn, de leiders en de spelers weten het altijd beter. De scheidsrechters verdienen respect en zorgen er mede voor dat we met zijn allen kunnen voetballen.

Laat ik het er op houden dat de scheids zaterdag zijn dag niet had. De wedstrijd begon al een kwartier te laat omdat de leidsman in de file stond. Toen de wedstrijd eenmaal was begonnen bleek al snel dat onze grensrechter voor niets langs de lijn stond. Toch verliep de eerste helft in goede harmonie. FC Breukelen was iets sterker, kreeg een paar kleine kansjes maar wist het net niet te vinden. Ook Altius verscheen een paar keer voor de goal en wist zelfs de lat te raken. De 0-0 ruststand was even terecht als logisch. De voorwaartse van beide teams moesten het afleggen tegen de verdedigers.

De tweede helft verliep geheel anders. FC Breukelen ging zich steeds meer ergeren aan het oneerlijke fluiten van de scheids. Niet goed te praten maar begrijpelijk. Aanvoerder Dominique kreeg het zelfs zo aan de stok met de leidsman dat hij met twee keer geel kon gaan douchen. In de chaos die daar opvolgde kregen Bob en Justin geel en moesten de leider en uw verslaggever het terrein verlaten. Omdat de sfeer natuurlijk goed verpest was besloot de scheids de wedstrijd te staken. Het was zijn enige juiste beslissing van deze dag.

Deze wedstrijd maar snel vergeten ,afwachten wat de bond beslist en volgende week bakken we weer nieuwe.

Sint-nico-laas

b2 151108.jpg