A3 wint na rentree Casper Knappstein

Afgelopen zaterdag moest de A3 aantreden tegen hun leeftijdsgenoten uit Nederhorst. Na een aantal kleine voorvalletjes de afgelopen weken was er afgesproken een kwartier eerder te verzamelen om dit te bespreken. Toch bleek dit kwartiertje niet genoeg te zijn en kon er slechts een deel worden besproken.

In een 4-3-3 opstelling werd gestart. Er waren echter ook enkele afwezigen. Na afgelopen maandag wéér een nieuwe speler te hebben mogen verwelkomen waren er vandaag echter maar 13 van de 18 fit. Marcel en Jonathan waren geblesseerd, Alex moest werken, Senko was nog niet speelgerechtigd en Prem was er niet om onbekende reden. De in genade teruggenomen Darryl mocht weer in basis beginnen. Casper kon weer zijn rentree maken na een afwezigheid van een aantal weken.

Na het fluitsignaal begon Breukelen niet sterk aan de wedstrijd. Onder toeziend oog van trainer Gert-Jan werkte Darryl na een minuut of 25 de bal ongelukkig weg waardoor Breukelen met 1-0 achter stond. De begeerde, technisch begaafde F. Kuhn zat niet lekker in de wedstrijd en werd daarom vervangen voor Thomas.

In de rust werd er overgestapt naar een 4-4-2 systeem waarin Maarten en Stefan gewisseld werden. Breukelen begon de eerste 5 minuten na rust goed te voetballen en scoorde via Raymond de 1-1. Breukelen probeerde door te drukken wat erg moeilijk was tegen een niet veel slechtere tegenstander. Een minuut of 10 voor tijd gunde Rens door middel van een splijtend passje Raymond de 1-op-1 kans. Hij rondde dit befaamd af en het was dus de bevrijdende 2-1.

De voorsprong werd vastgehouden, alleen werd er nog wel erg op elkaar gezeurd met als toppunt de overtreding van Darryl, waarna hij zich niet kon beheersen en uit het veld gehaald werd door trainer Pieter. Alom, 12 punten uit 7 wedstrijden is niet slecht voor dit bij elkaar geraapte elftal.

FC Breukelen 2-1 Nederhorst A2 (0-1)

Doelpunten: Raymond 2x

Man-of-the-match: Casper Knappstein

Linesman of the match: P. van Leusden

De gouden zaag week 46: D. Adelaar