Waar waren de tijgers van de F2

Op zaterdag, 8 november j.l.,stond op papier een makkelijke wedstrijd voor de F2 te wachten. Immers De tijgers van FC F2 staan bovenaan in de ranglijst en de tegenstanders van SDO, uit Bussum, stonden één na laatste.

Na de gebruikelijke teambesprekingen, waar de nadruk op vrijlopen, overspelen en het blijven spelen in de aangewezen positie, was het tijd om de opstelling vrij te geven.

Na laatste tips en waarschuwing voor onderschatting van de tegenstanders mochten de tijgers het veld op.

De wedstrijd begon voor de tijgers van de FC voorspoedig en door een snelle aanval was het Floris die binnen de minuut de 1-0 scoorde.

Vanaf dit moment waren de tijgers van slag, het vrijlopen,het overspelen, het blijven behouden van posities was weg. SDO kreeg hierdoor vleugels en bestreden de tijgers uit Breukelen met de wapens waar de tijgers de laatste weken zo sterk in waren, overspelen, vrijlopen,voor elkaar willen werken etc. Het duurde daarom ook niet lang en via een uitval was het SDO die de 1-1 wisten te scoren.

Na verschillende aanvallen beide kanten op was de ruststand 1-1.

Na een stevige teamoverleg werden de mouwen opgestroopt en probeerde FC Breukelen de wedstrijd naar zich toe te trekken. Het harde werken werd beloont en het was Bob die de 2-1 voor zijn rekening nam. Echter SDO was de ploeg die het spel overnam en al snel de 2-2 wisten te maken. De tijgers van Breukelen startte een slot offensief maar vergaten hun verdedigende taken en werden verrast door een uitval van SDO en die wisten de keeper te verrassen en de 2-3 was een feit. In de laatste minuten werd alles op alles gezet om de gelijkmaker te scoren. Het was Floris die met zijn 2e doelpunt van de dag de 3-3 scoorde. Dit was tevens de einduitslag van deze wedstrijd.

Jongens / Tijgers jullie hebben hard gewerkt om de 3-3 te bereiken, volgende week pakken we de draad weer op zoals de voorgaande weken. Aankomende zaterdag staat de kraker tegen directe concurrent Victoria op het wedstrijdschema.