3 punten voor E2

Argon E2 uit Mijdrecht was vandaag de tegenstander in de vijfde competitiewedstrijd. Aangezien Wasmeer E3 uit de competitie was genomen (7-0 winst) had de E2 nog steeds geen punten verzameld. Ook de wedstrijd tegen FC Hilversum van vorige week werd helaas met 6-2 verloren.

Vandaag ook nog eens 2 afwezigen. Trainer Mitchel moest zelf spelen en Andrew was ziek. De leiders namen toen het stokje maar over. De boys goed op het hart gedrukt dat Argon zeker niet onderschat moest worden (staan laatste en ook geen enkel punt).

Eerste helft was traditiegetrouw sterk. Overwicht en kansen voldoende voor de thuisploeg, maar het duurde toch even voordat er iets op het scoreboard gebeurde. Na een mooie assist van Menno, schoof Mathijs de 1-0 binnen. Het spel golfde hierna wat heen en weer, maar verder niets opmerkelijks.

De rust gaf gelegenheid onze belangrijke boodschap nogmaals te herhalen: blijven voetballen!

En dat ging gelukkig behoorlijk goed. Het vertrouwen groeide en de kansen werden beter. Weer kon Mathijs dit omzetten in een doelpunt. Ook Omar liet zich zien en maakte niet veel later 3-0. Argon liet het er niet bij zitten en wist goed gebruik te maken van een foutje in onze verdediging (3-1). In de laatste fase waren gaven ze alles en werd het nog een paar keer spannend voor ons doel, maar de meeste schoten gingen naast. Breukelen voerde de druk ook op: Omar maakte 4-1 en de wedstrijd was hiermee gespeeld.

We hebben wederom een mooie wedstrijd gezien met dit keer het resultaat wat jullie verdiend hebben. Loon naar werken jongens! Volgende week weer thuis, maar dan tegen de Vecht E4. Dit team is bekend, aangezien we ze in de bekerpoule al eens zijn tegengekomen. Lekker blijven doorvoetballen dus!

Breukelen fc E2 - Argon E2: 4 - 1 (1 - 0)