FC Breukelen B2- CSW B1

B2 in slotminuten ten onder tegen koploper CSW

Op veld twee zijn de toeschouwers getuigen geweest van een uiterst spannende wedstrijd tussen FC Breukelen B2 en C.S.W. B1. Onze gasten uit Wilnis zijn lijstaanvoerder maar daar trokken onze jongens zich niets van aan. Vanaf de aftrap trok de ploeg ten aanval en zou dat bijna de gehele wedstrijd volhouden. Omdat ook C.S.W. de aanval niet schuwde werd het een wedstrijd met kansen over en weer. De mooiste en de meeste waren voor onze B2 maar een aantal spelers hadden het vizier helaas op de ballenvanger staan. Toch scoorden de jongens voor de rust twee maal. Omdat C.S.W dat ook deed brak de rust met een 2-2 stand aan. Na de pauze speelde de wedstrijd zich hoofdzakelijk op de helft van onze gasten af. Een goede keeper en weinig geluk voor onze voorwaartse zorgden ervoor dat er door FC Breukelen niet gescoord werd. Er kwamen corners, schoten van dichtbij en van afstand maar de bal wilde er maar niet in. Voor de achterhoede van FC Breukelen bleef het oppassen voor de messcherpe uitvallen van C.S.W.

Een paar minuten voor het einde van de wedstrijden deed zich weer een oude voetbalwet gelden. Als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander het wel. In dit geval zelfs twee keer.

Binnen twee minuten liep C.S.W. uit naar 2-4 en verliet lachend het veld. Voor onze B2 waren de druiven zuur. De hele wedstrijd hard werken en dan toch met lege handen staan.

Toch kunnen de jongen trots op zichzelf zijn. Er is hard en als team gestreden voor de punten.

Helaas was de tegenstander vandaag wat gelukkiger. Volgende week gaan we er weer met z’n allen tegen aan.