Thriller tussen F3 van FCB en F2 de Vecht

Wij als voorlaatste van de poul moesten vanmorgen naar de koploper de Vecht, die tot nu toe alles heeft gewonnen.

Ik heb tegen de mannen gezegt dat ze ER een leuke pot van moesten maken en dat is ze gelukt. We begonnen scherp met Lorenzo op doel zoals vanouds, en dat pakte goed uit. We waren allemaal in vorm. We hebben de Vecht goed onder druk gezet, met goede aanvallen leverde dat een eerste kans op voor Tim, die net miste. 15 minuten later scoorde de Vecht 1-0 maar wij bleven goed voetballen met een goede verdediging van Donyell en Bas. Nick pikte de bal op van het middenveld en gaf een mooie bal op Ezra, die Matt vrij zag lopen voor het doel en die mooi uithaalde en scoorde , de 1-1, daarna was het rust.

De tweede helft ging Yme op doel, we bleven goed druk zetten met Peer en Melvin in topvorm.

Toen ging Ezra ER vandoor met de bal en speelde vijf man uit en werd toen neer gelegt door de laatste man van de Vecht, een vrije bal voor Breukelen, die Ezra zelf nam en met een hard schot in de hoek schoot , 2-1!!!!!!!!!!!

Na 10min spelen scoorde de Vecht 2-2, de teams bleven in evenwicht tot de laatste minuut.

De bal werd door de Vecht naar voren gespeeld, waardoor een speler van de Vecht deze met zijn hand meenam, de scheidsrechter stond ER bovenop maar floot niet af, jammer zo een thuisfluiter.

Het werd 3-2 voor de Vecht, hierdoor hebben wij de wedstrijd verloren, helaas!!!!!!

Jongens, jullie waren allemaal SUPER vandaag!!!!

Jullie leiders: Frank, Rob en Andy