D4 op juiste koers

Zat het verlies tegen Loosdrecht nog tussen de oren of was het inderdaad een wijze les om een wedstrijd op karakter te spelen. Naar onze mening het laatste want CSW D6 was zeker een tegenstander om rekening mee te houden.

De aanvang was dan ook stug en het zat aan beide kanten goed op slot. Heel even leek het of CSW het met een aantal snelle spitsen kon laten kantelen maar door uitstekend verdedigen en goede rugdekking werd dit gevaar vooralsnog bezworen. De D4 kon prima antwoorden met een aantal snelle counters en na een uitstekende voorzet, knalde Maxim al na 7 minuten meedogenloos binnen. De rest van de 1e helft gaf ongeveer hetzelfde beeld alleen werd verzuimd de bevrijdende 2-0 te scoren.

De tweede helft werd direct druk naar voren gezet om toch die marge te realiseren. In de 42e minuut hield Martijn perfect het overzicht en kaatste de inkomende Kasper de bal onberispelijk naast de CSW goalie. Hierna kwam eigenlijk het enige smetje van de wedstrijd. De inzet van 4 spitsen door CSW werd onvoldoende op waarde geschat en zo ontsponnen zich nog te veel gevaarlijke momenten voor eigen doel. Gelukkig hield de onverzettelijke invaller-keeper Mike het eigen doel perfect schoon.

Al met al hebben alle trouwe supporters vooral een heel erg spannende wedstrijd gezien. Weer bedankt voor jullie massale aandacht.