De tijgers van de F2

Na de overwinning op CSW heeft de F2 de draad weer opgepakt.

Na intensieve trainingen van John, waar de nadruk op 1 keer raken lag was het team klaar voor de volgende wedstrijd. Afgelopen zaterdag stond de spelersbus al klaar voor de reis naar Loenen, namelijk de F1 van de Vecht was de nieuwe tegenstander. Het was ook niet zomaar een tegenstander het was de huidige nummer 2 op de ranglijst.

Na de teambespreking en de warming-up waren de tijgers uit Breukelen klaar voor de strijd.

We kunnen niet meer spreken over jongens of mannen, nee alleen TIJGERS is waar we over spreken. De tegenstander wordt al bleek om de neus als de tijgers van de F2 het veld betreden.

Genoeg voor informatie nu het wedstrijd verslag:

Zoals eerder vermeld, de tegenstanders zijn onder indruk van de tijgers uit Breukelen en dat is zichtbaar. Ondanks dat de Vecht thuis speelden bleven ze afwachtend voor hun eigen goal hangen. Het was daarom in het begin zoeken naar een opening. Het was in de 10e minuut dat rechts back Ole het voor touw nam en de bal met een schitterend afstand schot de bal over de keeper in de goal schoot 0-1 voor de FC

Na deze treffer moest de Vecht meer van hun eigen goal gaan voetballen en gaf wat meer ruimte prijs. Hier wisten de tijgers wel raad mee en door het één keer raken over vele schijven werd Floris vrij voor de keeper gespeeld en ja……..de 0-2 was een feit. Door een mooi schot wist Floris de keeper van de Vecht te verrassen.

Dit was ook de ruststand.

Voor de 2e helft werd de tactiek nog meer gericht op het sneller spelen uiteraard met het een keer raken. Het was al snel duidelijk de honger naar doelpunten was nog niet over en de FC ging weer vol op de aanval en het was Sam die via onderkant lat de 0-3 wist te maken.

De supporters uit Breukelen waren niet te houden en brulde net als het team als een stel jonge tijgers. Door dit enthousiasme verloor het team even de concentratie en wist de Vecht de 1-3 te scorenWat hierna gebeurde is niet te bevatten en niet te beschrijven, ik zal het toch proberen. De ogen van onze tegenstanders, supporters en zelfs onze eigen supporters werden steeds groter en er vielen een aantal monden spontaan open van verbazing. De tijgers van de FC speelden als profs de ene driehoek na een ander en dit allemaal met slechts één keer raken.

Het was keeper Jahn Carlos die de bal mee gaf aan Daan en via Daan naar Ole. Ole op zijn buurt gaf de bal door aan Bob, Bob wist het spel te verleggen naar links en gaf de bal mee aan Ruben. Ruben kaatste de bal terug naar Thomas die op zijn beurt Beau de bal meegaf en via een één-twéétje met Floris wist Beau Sam vrij voor de keeper te zetten en GOAL de 1-4 was een feit Op dezelde wijze waarschijnlijk in een andere volgorde (het was met het blote oog gewoon niet te volgen) was het Sam die de 1-5 wist te maken

De scheidsrechter floot het eind signaal en de tijgers kwamen met de borst vooruit en een grote glimlach van oor tot oor van het veld af. Hierbij werden ze aangemoedigd door trotse supporters uit Breukelen met allemaal vochtige ogen en of dit door de regen kwam is nog maar de vraag….

Wordt vervolgd.