FC Breukelen B2-Argon B4

B2 - Gelijkspel voelt als overwinning.

Zaterdag speelde de B2 tegen Argon B4 een heel goede maar ook spannende wedstrijd. Tegen de fysiek sterke tegenstander uit Mijdrecht hadden de jongens het zwaar, maar op karakter en ook door goed spel wist het team een gelijkspel uit het vuur te slepen. De meeste spelers van Argon waren een kop groter dan onze jongens en daarom duurde het even voor de ploeg aan het voetballen ging. Argon begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. Na een mooi afstandschot verscheen ook de 0-2 op het scorebord. De B2 was echter nauwelijks onder de indruk en trok ten aanval. Vlak voor de rust scoorde Lars H de aansluitingstreffer. Na een onoverzichtelijke situatie voor het doel tikte hij de bal net over de lijn. De grensrechter van Argon gaf aan dat de bal over de lijn was en het doelpunt dus geldig. Een compliment voor deze grensrechter is op zijn plaats. Maar weinig grensrechter zijn zo eerlijk om de goal goed te keuren. Grote klasse !!!!

Met een 1-2 stand zochten de spelers de warme kleedkamer op.

Ook na de rust was de wedstrijd het aanzien meer dan waard. Het talrijke publiek genoot met volle teugen en moedigde de spelers aan. Het inspireerde Bob H tot het maken van de 2-2 en zette de spelers aan om op zoek te gaan naar de overwinning. Helaas gaf Argon zich niet zomaar gewonnen en scoorde na wederom een schot van afstand 2-3.

Met nog tien minuten op de klok besloot de leider achterin 1 op 1 te gaan spelen en er een spits bij te brengen. Een gouden greep …. Want vlak voor tijd wist Bob H de 3-3 tegen de touwen te schieten. Toen vlak daarna de scheids voor het einde blief liepen de teams tevreden het veld af. Iedereen kon leven met de puntendeling na deze spannende wedstrijd. De B2 heeft laten zien dat het karakter heeft en voor elkaar te willen werken .

Namens de spelers wil ik Ben Kooijman en Jac Koole vreselijk bedanken voor het fluiten. Zonder jullie geen wedstrijd !!!!!!!!!