's Graveland B3-FC Breukelen B2

B2 neemt punt mee uit s’Graveland

Zaterdag speelde onze B2 de uitwedstrijd tegen s’Graveland B3. De wedstrijd begon pas om 15.00 uur zodat een aantal spelers eerst de B3 konden aanvullen. Al na een paar minuten werd duidelijk dat de tegenstander een aardige ploeg had met een paar zeer snelle spitsen. Toch was onze B2 het eerst gevaarlijk. De keeper van s’Graveland wist echter met een paar mooie reddingen de bal tegen te houden.

Na een overtreding van Jelle kreeg s’Graveland halverwege de eerste helft een strafschop, welke gelukkig naast het doel verdween. Een paar minuten later kwam FC Breukelen op voorsprong. Helaas werd de voorsprong niet lang vastgehouden, want na een vrije trap kopte de s’Graveland spits de bal tegen de touwen en niet veel later scoorde de tegenstander na een misverstand van onze achterhoede de 2-1 . Met deze stand gingen de beide ploegen rusten. Na de thee(?) hetzelfde spelbeeld. Onze jongens gingen op zoek naar de gelijkmaker maar het bleef oppassen voor de snelle counters van s’Graveland. Er werd met volle inzet gestreden maar verder dan een paar kleine kansjes kwam FC Breukelen niet. Gelukkig kreeg de ploeg vlak voor tijd loon naar werken. Laatste man Martijn ging mee naar voren ,kreeg de bal aangespeeld en verraste de tot dan toe sterke keeper met een lastige bal die via zijn handen in het doel verdween. Met nog een paar minuten te gaan ging onze B2 nog volop voor de winst .Ook s’Graveland probeerde nog te winnen zodat het slot van de wedstrijd erg spannend was. Gescoord werd er echter niet meer zodat de ploegen met een 2-2 stand de douche opzochten.