Breukelen F2 - CSW F2

Vandaag, zaterdag 25 oktober, stond de wedstrijd tegen de F2 van CSW uit Wilnis op het programma.

Het team uit Breukelen was compleet, fit en erg gretig… Tijdens de team bespreking was het al zichtbaar het team stond op springen. Het leken wel een roedel tijgers die op hun prooi loerde en tot de aanval over wilden gaan. De wedstrijd werd begonnen en het team uit Breukelen zocht direct de aanval op. De ene aanvalsgolf volgde de andere op. Kwamen ze niet van links dan van rechts de ene nog mooier dan de andere. Na een solo van rechts wist Sam de keeper te verassen en de 1-0 was een feit. De trainingsarbeid was terug te zien op het veld. Een aanval over veel schijven met maar 1 keer raken werd Floris vrij voor de keeper gezet en……….**jááááá **2-0. Met deze 2-0 gingen de beide teams rusten. In de rust werd de strategie nogmaals doorgenomen de mouwen weer opgerold en was men klaar voor de 2e helft. Het team uit Breukelen startte sterk en zocht meteen de aanval op. Na verschillende aanvallen was het weer zover….. Sam, ja hij weer, wist de keeper te verassen en de 3-0 maar ja… ook de 4-0 te scoren. Maar dit was nog niet genoeg voor de TIJGERS uit Breukelen ook onze verdedigende backs trokken steeds meer ten strijde. Via een solo aan de linkse kant wist Thomasde keeper van CSW in de korte hoek te verrassen 5-0. De koek was nog niet op aanval na aanval richting de goal van CSW. Dit resulteerde in een corner. Deze werd tactisch genomen en gespeeld naar Ole. Ole dacht niet na en haalde uit….. ja hoor 6-0. Dit was ook de eind uitslag. Mannen, Tijgers van Breukelen het was weer TOP vandaag, KLASSE. Volgende week maar weer op dezelfde wijze!