FC Breukelen E4 zet ongeslagen reeks voort!

Zaterdagmorgen om 9.30 uur verzamelen! De meeste spelers waren keurig op tijd,alleen waar zijn de shirtjes, broekjes, etc.? Na wat nerveuze minuten te hebben gewacht, kwam daar eindelijk, 5 minuten te laat, Ed aanlopen met de tas! Nadat iedereen snel was omgekleed en nadat Liban (alias Babel) ook in korte broek ging voetballen moesten we naar ons favoriete veld, namelijk het kunstgras!! Op dit veld komt ons tikkie-takkie voetbal het best tot z’n recht.

Voor de wedstrijd even overleggen met de lei(ij)der van de tegenstander. Deze wilde met zeven spelers spelen en niet met acht. Op deze manier probeerde hij ons te intimideren. Hier hadden wij al rekening mee gehouden, want we hadden ze eerder in het seizoen al uit de beker geknikkerd! Dus begonnen we de wedstrijd met zeven tegen zeven en hadden wij drie wissels (maakt dit team niets uit). De eerste helft ging het aardig gelijk op. Over en weer werden er goede kansen gecreëerd. Maar door goed geconcentreerd te blijven voetballen bleef het tot de rust 0-0.

De tweede helft was van een heel ander niveau. F.C. Breukelen kreeg de wedstrijd steeds meer in handen met als gevolg dat de zeer hard werkende Danny (alias Van Bommel) de bal, na een zeer mooie aanval, snoeihard in de touwen schoot! 1-0! Wat een geweldige mooie goal! F.C. Breukelen rook dat er nog meer in zat en ging gewoon door met aanvallen. Dat aanvallen zou echter niet gaan als we niet een ontzettend goede verdediging hadden staan met spelers als Rick (alias Heitinga) en onze buffel Tim (alias Mathijssen).

Wat hebben deze jongens gelopen vandaag zeg!! De 2-0 was een zeer mooie voorzet van Tygo (alias Van Bronckhorst). De bal lag na een rommelige situatie voor de goal opeens in het doel van de tegenstander. Na de beelden te hebben teruggezien bleek het de schoen van Collin te zijn geweest die het laatste zetje had gegeven.

F.C. Breukelen werd steeds beter en C.S.W. kwam er eigenlijk niet meer aan te pas. Dit door goed de bal vast te houden op het middenveld door voornamelijk Oliver (alias Sneijder), die in de eerste helft hard onderuit werd gehaald door de tegenstander, maar op karakter doorging. En ook door de zeer hardwerkende Mees (alias Kuyt), die eigenlijk een penalty had verdiend na een zware overtreding op hem vlakbij de goal! Na een paar zeer mooie aanvallen, bal op de paal en net naast, ontsnapte C.S.W. aan de drie-nul. Luuk (alias Van Persie) ging op links mooi weg en omspeelde daar een paar tegenstanders om daarna verwoestend uit te halen.

Helaas ging de bal net naast! Na een tegenaanval stond daar Justin (alias Vorm) om de tegenstander van het scoren af te houden! Vijf minuten voor het eind kreeg F.C. Breukelen nog een vrije trap te nemen. Het was duidelijk dat hier maar één man voor in aanmerking kwam en dat was Collin (alias Van der Vaart). Als een streep verdween de bal in het doel en dat betekende 3-0! F.C. Breukelen speelde de wedstrijd daarna rustig uit en kwam eigenlijk niet meer in gevaar.

Na afloop was iedereen het wel over eens. Dit was misschien wel de beste wedstrijd tot nu toe. De trainingen van Mark en Jurre beginnen steeds meer hun vruchten af te werpen.