FC Breukelen B3-De Bilt B4

Na wat aanloopproblemen hier een verslagje van de eerste wedstrijden van de toppers van de B3.

Volgende week zullen we proberen een teamfoto te maken om de spelers voor te stellen.

De eerste wedstrijd was op 11 oktober tegen Elinkwijk B4. Daarvoor gingen enkele wedstrijden niet door wegens gebrek aan spelen (van ons en van de tegenstander). De wedstrijd werd verloren met

5-1 (Fatih).

De tweede wedstrijd was vorige week tegen OSM ‘75 B4. Omdat we niet genoeg spelers hadden werd er geleend bij de B2. Deze wedstrijd werd gewonnen met 17-6. De doelpuntenmakers waren Mike (4), Kelvin (1), Bas (3), Fatih (3), Justin (3), Dylan R. (2) en Mark (1). Klasse jongens!!

Vandaag stond de wedstrijd tegen de Bilt B4 op het programma. Deze staan een plekje hoger dan wij op de ranglijst. De coach van de B3 had al de hele week in de stress gezeten of het goed zou komen. Hij heeft hiervoor lange gesprekken gevoerd met zijn assistenten. De B3 had op donderdag namelijk nog steeds geen 11 spelers. Er werden wat jongens uit andere teams gebeld of ze er klaar voor waren om een wedstrijd met de B3 mee te doen. Allen waren direct enthousiast en antwoordden JA GRAAG!.

Na vele discussies was daar vanochtend de basisopstelling.

Met 3 man op de bank (de coach had er wat teveel gebeld) Dylan M, Bob en Maurits begon de wedstrijd. Binnen de minuut kregen we al wat kansen en in de 56ste seconde scoorde Rico de 1-0. Na 4 min. schoorde Kelvin vanaf de 16 de 2-0. FCB kreeg het makkelijk en liet achterin niks door.

Na een lange solo in de 12e minuut scoorde Justin in de linkerhoek de 3-0. Weer 10 minuten later was het Fatih die buitenlangs opkwam en de bal op de paal schoot waardoor Lars hem makkelijk kon intikken 4-0. Na 1 minuut deed Fatih het zelf en scoorde de 5-0.

Hoewel Justin voor de wedstrijd last had van zijn lies was daar in de wedstrijd niets meer van te merken en hij scoorde zijn 2e doelpunt van de dag 6-0 in de 28e minuut.

Daarna kwam Fatih weer in beeld die van positie was gewisseld met Dylan R. Fatih liep op vanaf het middenveld en kwam 1 op 1 met de keeper en scoorde. de scheidsrechter had echter iets anders gezien en zei dat nr. 18 (die niet eens meedeed) iemand aan zijn shirt had getrokken. Het doelpunt werd afgekeurd. Toch werd het voor rust nog 7-0 door Kelvin. Helaas raakte Kees-Hein net voor rust geblesseerd aan zijn arm en hij kon niet meer verder spelen. (Later bleek in het ziekenhuis dat zijn arm zwaar gekneusd is en dat hij de komende 2 weken niet kan spelen, Sterkte Kees-Hein !!). In de rust sprak Fatih nog even met de scheidsrechter over zijn afgekeurde doelpunt. Deze zei dat het schuld was van de grensrechter van de tegenstander.

In de rust werd er door de coach wat gewisseld zodat de opstelling na de rust was:

Na de rust begon de B3 niet sterk en ze wisten hun kansen niet af te maken. Zo scoorde de tegenstander de 7-1. Uiteindelijk wist Fatih nog de 8-1 te scoren maar de rest ging naast, over, tegen de lat, tegen de keeper en tegen de paal. De tegenstander had het in de gaten en loerde op een counter. Die kwam er dus en het werd uiteindelijk 8-2. De 2e helft ging dus wat minder makkelijk.

Volgende week wacht de wedstrijd tegen UVV B3 om 13.30 uur.

Spelers bedankt voor jullie inzet en de invallers voor het invallen.