Geen verrassing voor D4

Alweer de vierde wedstrijd in de competitie, ditmaal tegen de D7 van OSM. We hadden natuurlijk al even gekeken hoe OSM het in de competitie doet en daarom zou het geen verrassing zijn als we deze met gemak zouden winnen, maar … toch je weet maar nooit.

Omdat we niet compleet waren vanwege de afwezigheid van Sjoerd en Maxim, speelden Corne en Rutger van de D5 deze wedstrijd mee, zodat we toch met 2 invallers de wedstrijd konden aanvangen. Na een rustige warming-up en inspelen en niet te vergeten, een persoonlijke peptalk aan Tijn zijn we begonnen aan de wedstrijd.

Inderdaad verliep de eerste helft zoals verwacht met in volgorde Tijn, Tijn, Martijn, Tijn,Tijn, Martijn en Tijn gingen we de rust in met 7-0. Een goed uitgangspunt voor de tweede helft.

De tweede helft liep toch anders als verwacht maar toch kon de uitslag verder worden uitgebreid met doelpunten van Tijn, Janneman, Martijn en Kasper. Met name de achterhoede kon niet goed overweg met het aanvallende spel van OSM, dus tijd om eens iets uit te proberen. Janneman had tijdens de rust gevraagd om in de verdediging te mogen spelen, dus hebben we Janneman laatste man gezet.

Na deze wisseling achterin kwam er geen bal meer door, goed gedaan Janneman. Zijn we toch nog verrast in deze wedstrijd met het goede werk met hem als laatste man.

Jongens, allemaal goed gespeeld en Corne en Rutger bedankt voor de zeer aangename invalbeurt.