FC Breukelen B1 - BVV B1

Na een aarzelend begin waarin de strijd gelijk opging kreeg ons B1-team toch wel meer en meer een veldoverwicht. Bas was er attent bij om een corner die door de doelman van BVV werd losgelaten, in het doel te tikken en 1-0 te laten aantekenen. Daarna was het de beurt aan Ward die de doelman (te) ver voor zijn doel zag staan en vanaf de punt van het 16-meter gebied, de bal hoog en hard inschoot. Dit was gelijk de ruststand: 2-0.

Na de rust was het de beurt aan Gerard die vrij kon inkoppen bij een corner. De wedstrijd leek gelopen, maar BVV kwam sterk terug. Eerst moest Gerard een doorgebroken speler vasthouden. De vrije trap die daaruit voortkwam, kon Kevin niet klemvast pakken. De linksbuiten van BVV kon op die manier 3-1 scoren.

Vervolgens werd de bal niet goed uitverdedigd en vanaf 18 meter kon BVV zelf terugkomen tot 3-2. Gelukkig had Irvin zijn vizier rechtgezet. Hij had al eerder enkele kansen gehad, maar drie maal is scheepsrecht. Vanaf rand 16-meter gebied nam hij de bal in een keer op de slof en plaatste de bal beheerst in de linkerhoek: 4-2. Daarna was het de beurt aan Leroy. Hij was pas in de 2e helft ingevallen: na een goede voorzet kon hij koppend 5-2 scoren. Even later ging hij goed door bij een diepe bal en passeerde de doelman van BVV om de eindstand op 6-2 te brengen.

uitslag: 6-2 (ruststand: 2-0)