Wasmeer F1-FC Breukelen F1

Wasmeer F1 - FC Breukelen F1 3-1

Wasmeer was inderdaad iets meer

Wasmeer was vandaag iets meer een team. Had iets meer balcontrole op het kunstgras. Liep iets meer vrij. Toonde iets meer rust. Kortom, onze F1 kon goed spieken bij de tegenstander: het juiste voorbeeld werd voor onder neus gegeven.

Jordi verving vandaag de zieke keeper Tommie en heeft zich uitstekend geweerd. Wasmeer bleek een pittige tegenstander met slimme voorhoedespelers die schoten zodra ze de kans kregen. Na twee snelle tegengoals (vlak voor de tweede tegentreffer verzuimde de scheidsrechter te fluiten voor gevaarlijk spel; zijn fluit lag al op de lippen) kroop FC Breukelen meer over de middenlijn. Dat leverde hier en daar een klein kansje op.

FC Breukelen kreeg 5 minuten voor de rust een corner. Duidelijk een goedmakertje van de leidsman, want uw verslaggever stond er vlak bij en zag dat het een doelschop voor Wasmeer had moeten zijn. Jayson nam de corner hard en laag en de bal kaatste terug via de paal het veld in. Jay zag zijn kans schoon en kegelde de bal ongenadig hard via de keeper in de bovenhoek.

Vlak na rust waren we even niet bij de les en stond het te snel 3-1. Daarna brak een periode van veel blessures aan en het spel werd van beide kanten rommeliger. Wasmeer werd minder scherp en voor onze F1 kwamen enkele kansen via Jayson, Guido en Dion. Helaas, het mocht niet zo zijn.

Jongens, jullie hebben knoerthard gewerkt. Laten we iets meer proberen te gaan voetballen. Vaak blijkt dat een bal wild wegknallen balbezit voor de tegenpartij oplevert, en dat is zonde. Iets meer rust en om je heen kijken. Lekker trainen deze week, dan gaat het zaterdag tegen BFC vast beter.

Tot slot: zaterdag is leider Dennis afwezig. Joost Visser neemt het over: telefoon 264428