E2 weer terug in het spel

Vandaag stond de tweede competitiewedstrijd van de E2 op het programma. Wasmeer E3 uit Hilversum was vandaag de tegenstander. Aangezien het vorige week tegen Altius niet zo best was verlopen (6-2), had de trainer besloten al om 8:15 te verzamelen voor een uitgebreide warming-up.

We hielden dit helaas niet droog, aangezien het met bakken uit de lucht kwam. Tot overmaat van ramp kwam de scheidsrechter ook nog eens niet opdagen. Toen uiteindelijk de coach van Wasmeer(!) bereid gevonden werd te fluiten, was iedereen zeiknat en konden we met 20 minuten vertraging eindelijk beginnen.

Vanaf het begin kon Breukelen goed druk zetten op de helft van Wasmeer en kansen waren er genoeg. Het duurde toch nog een klein kwartier totdat Michael de verlossende eerste goal kon scoren. Hierna werden de Breukelaars een stuk zekerder en maakte Menno , via een verdediger van Wasmeer, de 2-0. De 3-0 was een eigen doelpunt en werd ook de ruststand.

Mitchel was in zijn nopjes en hoefde eigenlijk niets te veranderen aan de strategie. In de 2e helft zagen we weer een goed voetballend team. De verdediging stond als een huis met Bitou, Levi en Valéry. Ruben had bijna niets te doen. Lukas kon een prachtige 4-0 neerzetten na een mooi opgezette aanval. Menno maakte knalhard zijn tweede, geassisteerd door Mathijs die de corner nam.

Omar zette vervolgens de laatste 2 doelpunten uit deze wedstrijd op het bord. Complimenten aan het hele team! Jullie zijn uitstekend teruggekomen na het verlies vorige week en hebben de hele wedstrijd mooi voetbal laten zien.

Breukelen fc E2 - Wasmeer E3: (3-0) 7-0