Wasmeer F3-FC Breukelen F3

We begonnen heel goed aan de wedstrijd.We leverden veel strijd en dat resulteerde in een mooi doelpunt van Nick, die drie man uitspeelde en genadeloos uithaalde naar de tegenpartij, klasse Nick.

We bleven jagen met zijn Allen op de bal, dat resulteerde in de vele duels die wij wonnen.

Wasmeer wist niet wat Hun overkwam, ze werden op alle fronten geklopt.

5 minuten voor tijd werd ER een mooie aanval opgezet door Lorenzo, Peer, Yme en Matt, het was vier keer raken en toen kreeg Nick de bal en dat leverde het tweede doelpunt op, goed samen gespeeld jongens!

2 minuten voor de tijd scoorde Wasmeer met een afstandsschot, die Tim verrasde en de bal vloog tussen zijn benen door.

We gingen de rust in met 2-1 voorsprong.

De tweede helft waren we in het begin goed op gang, maar na 10 minuten zakte het weg bij ons, we gingen weer op een kluitje voetballen en we hadden geen overwicht meer op de wedstrijd.

Het werd toen al gauw 2-2.

Al gauw werd het 3-2 voor Wasmeer ondanks dat de jongens goed Hun best probeerde te doen.

We hadden zelf kans op 3-3 en zelfs 4-3 maar het mocht niet zo zijn, jammer hoor!!!!!!

Ondanks dit resultaat hebben jullie wel allemaal een dikke pluim verdient . Ga zo door jongens!!!!

We wensen iedereen een fijn weekend en tot op de trainingen.