FC Breukelen F2-NVC F3

Fc Breukelen F2- NVC F3

Vandaag, zaterdag 4 oktober, stond de topper tegen de jongens van NVC uit Naarden op het programma.

Beide teams staan hoog op de ranglijst en beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Na de warming up werden de jongens bij elkaar geroepen voor de teambespreking en de opstelling, ja deze wordt door Sjaak niet eerder vrijgegeven.

Beide teams begonnen voortvarend aan de wedstrijd en de ene aanval werd opgevolgd door de andere.

De jongens uit Breukelen kregen steeds meer de overhand waardoor NVC zich meer op de counter ging richten. Echter de verdediging stond zijn mannetje en kwam er onverhoopt toch een tegenstander door dan stond onze keeper zijn mannetje.

Het kracht verschil wist Breukelen voor de rust niet in een doelpunt uit te drukken mede door goed keepers werk van de keeper van NVC.

Ruststand 0-0

In de rust werd de tactiek nogmaals doorgesproken en starten de jongens uit Breukelen weer aanvallend. De aanvals drift werd zo groot dat zelfs de verdediging mee in de aanval ging om de druk op te voeren, hierdoor werd het counter gevaar wel groter en moest de verdediging alles uit de kast halen om samen met Jhan Carlos het doel schoon te houden.

Door een scherpe aanval wist Sam zich vrij te spelen en de bal achter de keeper van NVC te laten belande, 1-0.

De jongens van NVC begonnen steeds meer de druk op te voeren en namens steeds meer het spel over van Fc Breukelen. De jongens van de FC Breukelen vielen steeds met scherpe counters aan maar kwamen niet verder dan de paal of de keeper.

De druk op de goal van de Fc Breukelen werd steeds groter en ja hoor de 1-1 was een feit.

De jongens van Fc Breukelen namen direct het spel weer in eigen handen en gingen op zoek naar de 2-1. De druk op de goal van NVC werd opgevoerd en er kwamen nog een paar mooie kansen maar helaas wist men de bal niet achter de keeper te krijgen.

Eind uitslag: een terechte 1-1