F4 Keuzes....

Keuzes……

Tja, wat doe je als je verloren hebt. Nee, ik wil het wel toegeven maar ik ben er vorige week gewoon niet aan toegekomen om de wedstrijd aan het papier toe te vertrouwen. En ja we hebben vorige week verloren. Waarom….we hadden een goed excuus. In het kader van plezier gaat voorop, had een gedeelte van het team de avond voor de wedstrijd doorgezakt. Tom was jarig, nog gefeliciteerd Tom, en die vierde dat. De mannen kwamen dus vol plezier maar uitgeput op het veld. Bussum thuis is altijd lastig. En ondanks doelpunten van Mark en Jelle (die waren nog fris) gingen we erin met vijf tegen twee. Jammer dat ze verloren maar blij met de keuze. Plezier gaat voorop.

Hoe pak je zo’n verlies dan op zul je je afvragen. Een aantal mogelijkheden lagen voor de hand. Hoogte stage van een uur op de Domtoren, een week paardenvlees, iedere dag in het ijswater…..We hebben maar normaal gedaan, en dat loont dus gewoon. Met een volledig team van elf briesende mannen vertegenwoordigde we in Hilversum, FC Breukelen.

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen …Mark scoorde het verschrikkelijke aantal van 6 doelpunten. Daadwerkelijke twee zuivere hattricks. Een in de eerste helft en met een plezierige smaak in zijn mond, een in de tweede helft. De stand werd uiteindelijk 8 - 1. Bram scoorde er ook twee na rushes die niemand bij kon houden. Tom en Tom ontregelde samen met Jesse en Mitch de boel. Waar je ook keek Mitch was in de buurt. Hamza, Max en Bernard hielden achter de boel op slot. Jelle bediende Mark vaak met voorzetten, zowel met rechts maar net zo makkelijk met links. Tim heeft de draad weer opgepakt. Die ene topper van de tegenstander wist er een in te hangen. Onhoudbaar. De houdbare schoten op het doel zul je gelijk denken? Yep ….die zijn voor Tim.

We kijken weer uit naar de volgende pot. Dat paardenvlees laten we liggen en ook de Dom gaan we niet beklimmen. Dat doen we wel als we daar zin hebben.

De F4 All reporter.