Winst voor matig spelend A1 in Baarn

De A1 speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen TOV uit Baarn, de verrassende koploper in de eerste klasse. De kracht van de tegenstander was vooraf moeilijk in te schatten. Feit was dat zij hun twee duels hadden gewonnen - wij niet - en dat zij dus koploper waren.

Onze A1 speelde dit keer een slechte wedstrijd. Veel duels gingen verloren door een gebrek aan beleving en inzet. TOV speelde wel met bezieling, maar had net als fc Breukelen moeite om een aanval rustig op te bouwen. Voor de neutrale toeschouwer werd het daarom een onrustige wedstrijd met bij vlagen aardig combinatievoetbal maar veel vaker mislukte passes en onnodig balverlies. Tot de rust werd er niet gescoord.

Na de thee kwamen er meer kansen voor beide teams, waarbij TOV de meeste doelkansen kreeg. Gelukkig had Jurre een goede dag en hield zijn doel schoon. De laatste tien minuten waren wel enerverend: beide teams namen geen genoegen met een puntendeling en speelden vol op de aanval. Het was uiteindelijk fc Breukelen dat hierbij het meest gelukkig was. Uit een vlotlopende aanval over links scoorde Ricardo de winnende treffer van dichtbij. Er kwam daarna zelfs nog een grote kans op 0-2, maar die werd gemist. Het zou ook te veel eer zijn voor een matig spelend fc Breukelen. De drie punten gingen mee naar huis, maar een voldaan gevoel had eigenlijk niemand.

Zaterdag aanstaande kunnen de jongens het rechtzetten door de derby tegen Maarssen A1 wel met inzet en beleving te spelen. Steun de jongens in deze belangrijke wedstrijd, aanvang half drie aan de Broekdijk-Oost.

Eindstand TOV A1 – fc Breukelen A1 0-1 (0-0). Doelpunt Ricardo

Opstelling: Jurre, Dennis, Alex, Rick, Jannes, Vincent, Ricardo, Sander, Metin, Steven en Peter.

Wisselspelers: Bas en Mark