E2 oefent zich suf

Daar waar bijna alle FC Breukelen teams afgelopen zaterdag mochten beginnen aan de competitie, was de E2 vrij! Dat kon natuurlijk niet. Via de netwerken was een oefenwedstrijd tegen vv Maarssen E6 al snel geregeld. In plaats van de training kon er woensdagavond een wedstrijd gespeeld worden en daar worden de jongens altijd erg vrolijk van.

De E6 bleek een uitstekend voetballend 1e jaars E-team, eigenlijk net een maatje te klein voor deze E2. Dat weerhield de tegenstanders er niet van te scoren, maar gelukkig kon Breukelen dat ruimschoots compenseren: 2-6 werd uiteindelijk de eindstand. Om eerlijk te zijn was het niet de beste wedstrijd tot nu toe, maar leerzaam was het zeker.

Die week ontvingen we ook een uitnodiging van OSM ‘75 E1 om zaterdag te komen voetballen, aangezien hun eerste wedstrijd in de competitie was komen te vervallen. Dit team speelt een klasse hoger en bleek inderdaad een maatje te groot. Breukelen liet zich in de eerste helft overvallen door een zeer snel en goed combinerend OSM en de eerste 3 doelpunten zaten erin voordat uw verslaggever de koffie kon opdrinken!

Gelukkig lieten de boys zien dat zij ook konden scoren en kwamen (bijna) langszij op 3-2. Met name de 2e helft was een uitstekende wedstrijd te zien met kansen over en weer. Zoals dat gaat in het voetbal kon OSM deze keer beter hun kansen omzetten in punten en lukte het aan de andere kant iets minder. Ondanks de eindstand van 7-3 konden we zeer tevreden naar huis. Wat we namelijk gezien hebben was een team dat lekker kan voetballen en dat er nog wat aan details gewerkt moet worden, maar we kunnen met alle vertrouwen de eerste echte competitiewedstrijd tegemoet zien!