E4 nog steeds ongeslagen

30 augustus was de eerste wedstrijd (thuis) van de E4. Het was een bekerwedstrijd tegen 2e jaars E, de E5 van CSW. Toen we de jongens zagen, dachten we dat “onze jongens” dat nooit voor elkaar zouden krijgen. Hun eerste wedstrijd als E4, nog helemaal niet op elkaar ingespeeld, en de tegenstanders waren een kop groter. Blij verrast waren we dat “onze jongens” zich niet op hun kop lieten zitten en wonnen met 5-3.

6 september, de tweede bekerwedstrijd tegen de Vecht E5, uit bij De Vecht. En weer gingen we (ze) voor de winst. 4-3 was de eindstand.

13 september de laatste poulewedstrijd voor de beker, uit tegen Argon E6, gewonnen met 1-3. Eerlijk gezegd dachten wij dat het vriendschappelijk was, maar de poulewinst is een feit.

20 september, de eerste wedstrijd van de competitie. De tegenstander was Argon E4, thuis, gelukkig pas om 10.00 uur. Ons team was voor het eerst compleet, dus werd er eerst even een mooie teamfoto gemaakt. Coach John moest werken, maar Ed nam waar. En langs de kant genoeg ouders om aan te moedigen. Bovendien was trainer Mark de scheidsrechter en stond ook trainer Jurre langs de lijn. Er waren veel blessures. Danny, Tim, Mees en Luuk moesten in een duel het letterlijke onderspit delven. Maar zij lieten zij zich niet kennen. De eerste helft werd uitstekend gekeept door Justin, de tweede helft idem dito door Collin, onze keeper-neefjes. Het derde neefje liet zien zijn vorm van begin vorig seizoen weer terug te hebben. Luuk schreef alle drie de doelpunten op zijn naam. Maar hij had dit niet gekund zonder goede voorzetten van o.a. Collin en Oliver. Er werd veel in de aanval gespeeld, maar als zeer betrouwbaar trio stonden Mees, Liban, Tim en Danny er als het moest. Vlak voor het eind was er nog een mooie aanval van Rick, die helaas net naast ging. En zo stond het 3-2 voor FC Breukelen toen het laatste fluitsignaal klonk. De eerste 3 punten zijn binnen!