E2 wint bekerpoule

Eindelijk was de indeling van de E pupillen compleet. Voor de E2 betekende dit een wisseling van 2 mannen. Levi en Mathijs staan nu onder contract bij deze 2e klasser!

De Vecht E4 was onze wedstrijd in de 1e ronde van de beker. Om 10 uur mochten we deze tegenstander - voor het eerst - op het nieuwe kunstgrasveld begroeten. Onder toeziend oog van trainer Mitchel trok de ploeg wederom zeer voortvarend ten strijde. In de eerste minuut maakte Lukas al 1-0. De druk bleef er behoorlijk op zitten en de Vecht kon niet echt een vuist maken in de 1e helft. Breukelen kon uitbouwen naar 3-0 (wederom Lukas en daarna Andrew).

Het was net voor de rust begonnen met regenen en dit had invloed op de prestaties. Het actieve spel van de 1e helft werd niet voortgezet en de Vecht kon langs onze verdediging komen. De 3-1 was een feit. Dit verschil werd even later gecorrigeerd naar 4-1 door alweer Lukas. De Vecht liet het er niet bij zitten en kwam genadeloos snel terug op 4-2. De ploeg uit Loenen liet karakter zien met deze inhaalactie, maar was te laat om voor het einde van de wedstrijd nog iets aan deze uitslag te veranderen.

Met alle drie de wedstrijden gewonnen in de bekerpoule gaat de E2 verder en zijn we erg benieuwd hoe ver we gaan komen in de knock-out ronden. Qua voetbal hebben we mooie dingen gezien en hier en daar moet er nog gewerkt worden aan het samenspel, maar we zijn dan ook vandaag pas echt begonnen!

De competitie begint volgende week gelijk met een vrije dag, maar voor invulling wordt gezorgd. Aanstaande woensdag speelt het team uit een oefenwedstrijd tegen vv Maarssen.

FC Breukelen E2 - De Vecht E4: 4 - 2 (3 - 0)