Sterk begin B2

Zaterdag speelde FC Breukelen B2 een sterke bekerwedstrijd tegen eeuwig rivaal Maarssen.

Om negen uur stond een mix van B2 en B3 fris en fruitig klaar voor vertrek.

Het team speelde in een soort fantasie opstelling omdat nog niet alle B2 spelers aanwezig waren. Logisch dat de eerste minuten geen goed voetbal te zien gaven.

De beide teams deden weinig voor elkaar onder ,al moet gezegd dat de beste kansen voor FC Breukelen waren. Halverwege de eerste helft kwam de ploeg dan ook verdiend op voorsprong. Door hard te werken en elkaar waar mogelijk te helpen wist onze B2 de 0-1 tot de rust vast te houden.

Ook in de tweede helft had onze B2 het beste van het spel, maar Maarssen deed er alles aan om langzij te komen. De ploeg drong aan en maakte het FC Breukelen steeds moeilijker. Het duurde niet lang of de 1-1 verscheen op het bord. Niet veel later bleek dit ook de eindstand te zijn. Gezien het aantal kansen kreeg ons team misschien te weinig maar Rocco en interim leider Nico waren zeer tevreden met dit resultaat. De B2 gaat dit seizoen nog mooie dingen laten zien dat is zeker.

Bob van Engelen kwam onzacht in aanraking met de ballenvanger en moest met een nare beenwond naar het ziekenhuis. De ploeg wenst hem sterkte en een snel herstel toe.

PS 1: Zoals de meeste ouders gemerkt hebben is er voor de B 2 ( en ook de B3 ) nog geen leider gevonden. Deze wedstrijd kon dit via een interim-leider opgelost worden maar voor de volgende wedstrijden moet er een permanente oplossing komen . Zonder leiders kunnen de jongens niet aan de competitie beginnen. Dus ouders ……………… ik reken deze week op een telefoontje (264358 )

PS 2 Frans ,bedankt voor de hulp en steun na de blessure van Bob.