F5 stelt kampioenschap veilig

We moesten vandaag naar Altius de nummer 2 in de poule.

We kwamen maar voor één ding en dat was winnen. En dat hebben we gedaan en hoe!

Jongens jullie hebben de wedstrijd van het jaar gespeeld. We hebben Altius de gehele wedstrijd onder druk gezet. Ze zijn niet bij ons doelgebied geweest omdat de verdeding weer goed stond met Robert, Bas en Donyell.

Jullie hebben als echte kampioenen gespeeld. De rest van de mannen zijn in de aanval gegaan en na 10 minuten spelen met Rick, Matt, Tim, Ezra en Peer kwam de eerste kans en het was meteen raak. Een mooie goal van Tim. De tweede goal kwam van Ezra, en nog geen vijf minuten ook de 3-0. De 4-0 kwam van Matt: van wel tien meter schoot hij genadeloos en recht de kruising in. Klasse Matt.

Dus gingen we rusten met 4-0 voor FC Breukelen.

De tweede helft had de keeper Lorenzo ook niks te doen maar met penalties stopte Lorenzo van de 9 er maar liefst 7 en dat toont ook klasse. Na vijf minuten spelen scoorde Ezra de 5-0. Klasse Ezra jij was super top vandaag. De 6-0 kwam op naam van Rick, onze aanvoeder, via een mooi afstandsschot. Klasse Rick. De 7-0 kwam van de voet van Donny die uit de verdeding was gelopen en Rick die hem bediende met een bal van de zijkant. Donny nam hem in één keer op zijn slof onhoudbaar voor de keeper.

Helaas moesten we Melvin missen omdat hij ziek was, beterschap topper!