C1 wint van Loosdrecht C1

Na de bekerwinst van afgelopen dinsdag wist onze C1 zaterdag met 4-0 te winnen van Loosdrecht C1.De vaste lezers van de verslagen en de altijd aanwezige supporters wisten zich de uitwedstrijd in Loosdrecht nog goed voor de geest te halen. Het was met afstand de slechtste wedstrijd ooit door een C1 gespeeld. Gelukkig ging het zaterdag een stuk beter. Onder een lekker voorjaars zonnetje speelde FC Breukelen en Loosdrecht een leuke wedstrijd. Beide ploegen gingen er lekker fel tegenaan en speelde om te winnen. Halverwege de eerste helft wist FC Breukelen voor de eerste keer het net te vinden. Een mooie voorzet van Ward werd door Lars H ingekopt. Nog voor de pauze wist Justin de score op 2-0 te brengen. Ook Loosdrecht kreeg een paar kleine kansjes maar gelukkig wist de ploeg niet te scoren. Na de rust bleven onze gasten uit Loosdrecht op zoek naar een treffer maar het was Falco die de wedstrijd op slot gooide door de 3-0 aan te tekenen. Hoewel de strijd beslist was bleven beide teams hard werken .Onze gasten verschenen nog een paar keer gevaarlijk voor ons doel. De verdiende tegentreffer bleef echter uit.

Het slot akkoord was voor Ali. Na maanden zeuren mocht hij eindelijk een kwartiertje in de spits staan. Binnen een paar minuten scoorde hij op fraaie wijze de 4-0 en zag om voor hem onduidelijke redenen zijn tweede doelpunt afgekeurd. Hij stond zo vrij als een vogeltje en scoorde fraai. Helaas voor hem stond hij ongeveer 10 meter buitenspel zodat zijn feest terecht niet doorging. Toch hadden de aanwezige scouts genoeg gezien ( zie foto ) Alleen een grote zak euri’s kan Ali nog bij FC Breukelen houden.

Hopelijk putten de jongens moed en vertrouwen uit deze overwinning want woensdagavond staat de ¼ finale wedstrijd tegen Altius in Hilversum op het programma. Ik hoop dat zoveel mogelijk ouders de jongens deze belangrijke wedstrijd komen aanmoedigen.( en we hebben vervoer nodig natuurlijk)