Altius C1 - FC Breukelen C1

C1 vooral voor de rust zeer matig

Na de trip naar Frankrijk stond zaterdag de competitiewedstrijd tegen Altius op het programma. De thuiswedstrijd werd nipt met 2-1 gewonnen zodat een ieder kon weten dat het een zware wedstrijd zou worden. Vanaf de aftrap trok Altius ten aanval .De ploeg wilde de nederlaag in Breukelen goed maken met een overwinning in Hilversum. Reeds na een paar minuten was duidelijk dat onze C1 het zwaar ging krijgen .Zoals zovaak werden de persoonlijke duels verloren en werden de opdrachten van Chavan niet uitgevoerd. De 1-0 achterstand liet dan ook niet lang op zich wachten. Toen snel daarna de 2-0 op het bord verscheen bleef voor trainer ,leider en supporters niet veel anders over dan berusting en hopen op het einde van de wedstrijd. Toch veerde het team nog voor de rust op. Een mooie aanval leverde zowaar een tegentreffer op. De 2-1 ruststand was een feit. Na de rust had FC Breukelen de wind mee en stiekem hoopte de toeschouwers op een stuntje. Maar helaas, het zou er niet van komen. Er werd na de thee niet meer gescoord zodat de 2-1 ruststand ook de eindstand werd. Beide teams slaagde er na de rust niet meer in de toeschouwers in verroering te brengen. Toen de scheids voor het einde van de wedstrijd blies waren beide teams blij. Altius omdat het had gewonnen en FC Breukelen omdat het naar huis kon .A.s zaterdag zal de ploeg uit een ander vaatje moeten tappen. Dan staat de bekerwedstrijd tegen het sterke D.V.S.U. op het programma.