F5 wint zwaar bevochten wedstrijd

We vertrokken om 08.00 uur vanuit FCB op weg naar Olympia 25 f4 en we dachten dat doen we wel even maar dat hadden we goed mis.We speelden tegen een goede tegenstander, de eerste helft ging redelijk goed alleen gingen we steeds met twee man naar de bal en werdt de bal steeds terug gespeeld naar het eigen doelgebied. Met de rust stonden we wel met 2-0 voor en heb ik de jongens even aangesproken en gezegt dat ze net even iets feller moesten zijn en dat hadden ze goed opgepakt.Na 10 minuten spelen in de tweede helft was het voor ons 4-0 , helaas werdt ER toch een tegen doelpunt gescoort door Olympia en ook deze kwam door niet goed opletten omdat we weer met zijn tweeen op de bal afgingen. Maar al met al was het een spannende en sportieve wedstrijd en hebben we gewonnen met 4-1 en nemen we toch 3 punten mee terug naar Breukelen. De doelpunten waren vandaag gescoort door Robert, Matt, Ezra en Tim. Op naar volgende week thuis tegen Olympia die vast wel revange wil gaan nemen , dus jongens , goed trainen van de week en Dan kunnen we volgende week wéér een leuke wedstrijd laten zien. Toppie jongens!!!!!