FC Breukelen C1- CSW C1

Bekerwinst C1 tegen C.S.W C1

Na de matige vertoning vorige week tegen Victoria speelde de C1 zaterdag tegen C.S.W.C1 een betere wedstrijd. De training van afgelopen donderdag van Angelo Willemse ( bij afwezigheid van Chavan ) is daar waarschijnlijk debet aan.!!!!!!.

De eerste competitie wedstrijd tegen onze gasten uit Wilnis werd met 1-2 verloren dus de ploeg had iets goed te maken. De wedstrijd was nauwelijks een paar minuten los of Jay scoorde na een mooie aktie van Leroy de 1-0. Verbazing alom want de C1 staat niet echt bekend om hun flitsstart. De snelle voorsprong zorgde er echter niet voor dat de C1 rustig ging voetballen. Het was C.S.W. dat het initiatief greep en direct op zoek ging naar de gelijkmaker. Die viel vlak voor de rust. Een hoge bal stuiterde pardoes over Bob het doel in en betekende tevens de 1-1 ruststand. Ook in de tweede helft hield C.S.W. een licht veldoverwicht. De achterhoede van FC Breukelen stond echter als een huis en gaf nauwelijks kansen weg. Naarmate de tweede helft vorderde kreeg onze C1 steeds meer kansen .Eén daarvan werd benut zodat er een 2-1 voorsprong op het bord verscheen. C.S.W. trok na de opgelopen achterstand massaal ten aanval waardoor FC Breukelen op de counter nog een paar mooie kansen kreeg om de voorsprong uit te bouwen. Helaas gingen de voorwaartse slordig met de kansen om ,waardoor C.S.W. hoop bleef houden op de gelijkmaker. Zover kwam het gelukkig niet .Toen de goed leidende scheids afblies was de ploeg terecht blij met de 2-1 overwinning waardoor het beker avontuur nog even doorgaat.

Volgende week gaat de ploeg naar Frankrijk. Hopelijk doen de jongens daar energie op om de laatste wedstrijden van dit seizoen goed te presteren.

PS1 Laatste nieuws; Na maanden van overleg ( zie foto ) is besloten het contract van Chavan te verlengen. Of de leider blijft is nog niet bekend. Hij is nog met meerdere clubs in onderhandeling.