FC Breukelen D5 - Desto D4

FC Breukelen D5 - Desto D4 5-3 (2-2)

Niet zo lang geleden speelden, op 27 januari, speelden we uit tegen Desto. Toen wonnen we óók met 5-3 en was het een vergelijkbare –leuke- wedstrijd.

In de eerste helft kwamen we op voorsprong door een doelpunt van Koen. Op snelheid sneed hij door de verdediging en rondde bekwaam af. Na een matig weggewerkte corner, scoorde Jelle in eigen doel (1-1). Desto scoorde zelfs 1-2, maar Bart maakte nog voor rust de gelijkmaker uit een corner.

Na rust stelde de D5 orde op zaken, al was het zeker geen ‘walk-over’. Een rollertje van Tom betekende 3-2, waarna Nils en Koen ook nog scoorden. Desto zorgde nog voor een tegendoelpunt, maar verder liet de D5 het niet komen.

We liggen op koers! Ook tegen goede tegenstanders laat de D5 zien dat ze goed (samen) kunnen ballen en scorend vermogen heeft.