E6 lekker op stoom tegen Wasmeer

Met de gedachten nog vol van de wedstrijd van vorige week was het nu tijd voor de return tegen Wasmeer E6.

De eerste wedstrijd van deze competitie was thuis tegen deze Hilversumse club. De meeste van het team wisten nog dat deze wedstrijd voor de E6 moeilijk begon met een 0-1 achterstand. Gelukkig hebben we dat later goed gemaakt en uiteindelijk met 4-1 gewonnen. Desalniettemin staat Wasmeer op een verdienstelijke derde plaats en dan moet je de tegenstander niet onderschatten.

Even leek het erop dat we 2 spelers misten. Gelukkig belde de vader van Roman op dat het ietsje later zou worden. Ook Omar was niet helemaal op tijd, maar gelukkig konden we om 10:10 richting Anna’s Hoeve vertrekken. Iedereen die wel eens bij Wasmeer is geweest weet dat het toch een behoorlijk eind rijden is zo helemaal aan de oostkant van Hilversum. We waren pas om kwart voor elf gearriveerd en toen bleek de tegenstander in dezelfde kleedkamer te zitten!

Was een foutje en ze boden vrijwillig aan om een andere kleedkamer op te zoeken. Zo konden de boys tijdens de korte voorbereiding toch nog wat aanwijzingen van de trainers krijgen, zonder de tactiek te delen met Wasmeer.

Weer een sterk begin voor onze E6, maar het duurde even voordat de kansen benut werden. Wasmeer gaf goed tegenspel en dat voorkwam een behoorlijk aantal doelkansen van Breukelen. Na 10 minuten dan toch de eerste treffer van Omar en volgden Gino en Lukas zodat de ruststand 0-3 in ons voordeel luidde.

In de rust konden we concluderen dat we er goed voor stonden. Mede dankzij het middenblok konden de aanvallers goed hun werk doen. Reden genoeg om de taktiek ongewijzigd te laten.

Ook in de 2e helft bleef de E6 goed voetballen en fel op de bal jagen. Wasmeer zakte wat in waar Gino (0-4) gebruik van kon maken. Een goed opgezette tegenaanval van Wasmeer zorgde voor 1-4, de bal ging de lange hoek in, kansloos voor Ruben. Hierna bleef het spel voornamelijk geconcentreerd op de helft van Wasmeer die een vermoeide indruk maakte. De E6 kon via doelpunten van Lukas, Omar en weer Gino uitlopen naar 1-7. Een zeer verdiend resultaat! Jullie hebben weer laten zien dat je met goed spel en hard werken gedurende de hele wedstrijd de uitslag naar je toe kan halen!

Wasmeer E6 - Breukelen FC E6 1 - 7 (0 - 3)

Verslag Wasmeer E6 - Breukelen FC E6 op de Wasmeer site [E6 lekker op stoom tegen Wasmeer]