F5 wint van Wasmeer

Het was lekker vroeg deze zaterdag en met een waterig zonnetje vertrokken we bij FCB richting Hilversum. We speelden uit tegen Wasmeer de nummer 4 van de ranglijst.

We gingen ons warm lopen en we hebben ook nog de keeper in geschoten. Toen het fluitsignaal klonk stonden de koppies strak en vlogen we met ze Allen ER boven op.

De eerste helft ging goed want de verdediging stond weer goed, de tegenpartij is een keer bij ons doel geweest. Maar toen hadden wij ER al twee gescoord dus gingen wij rusten met 2-0.

Ik heb in de rust gezegt dat we nog iets feller moesten zijnDat ging uitstekend want binnen vijf minuutjes stond het 5-0 voor ons het werdt maar liefs 9-0. Het mooiste doelpunt werd gemaakt door Ezra. ER werd een corner genomen door Rick die hem hoog in bracht waar door de bal met een stuit voor de voeten kwam van Ezra die niet nadacht en hem in één keer op zijn slof nam en recht de kruising in jaagde, klasse man.

Onze andere scoorders waren dit keer Rick, Tim en Matt.Jongens we hebben goed gevoetbalt als we dit blijven doen Dan zijn we echte kampioenen.