Argon C2- FC Breukelen C1

Puntendeling in mijdrecht.

De C1 speelde zaterdag in Mijdrecht tegen Argon C2. De thuiswedstrijd in Breukelen werd met 4-1 door onze C1 gewonnen maar sindsdien is Argon C2 steeds beter gaan spelen en neemt een plaats in de subtop in. Onze jongens waren dus gewaarschuwd.

Het was bitterkoud deze zaterdag en het duurde dan ook even voordat de teams op stoom waren, maar toen het zover was ontspon zich een zeer spannende wedstrijd , gadegeslagen door een grote schare supporters uit beide kampen. Argon C2 had vooral in de eerste helft het beste van het spel. FC Breukelen moest vol aan de bak om een Mijdrechts doelpunt te voorkomen maar slaagde daar gelukkig wel in. Zelf werd het nauwelijks gevaarlijk. Met een 0-0 ruststand zochten de teams de warme kleedkamer op. Na de rust kwam onze C1 wat beter in haar spel. Het kreeg geen echte kansen maar maakte het Argon wel moeilijk. Argon C2 bleef de gehele tweede helft op zoek naar een voorsprong maar ging naarmate de tijd verstreek wat onzorgvuldiger spelen. FC Breukelen profiteerde daar met een paar counters bijna van. De man aan het scorebord hoefde echter niet in aktie te komen omdat beide teams, ondanks de aandoenlijke inzet, het net deze zaterdag niet wisten te vinden. FC Breukelen kon het meest tevreden zijn met de uiteindelijke 0-0 eindstand. Argon C2 verliet teleurgesteld het veld. Ondanks een veldoverwicht wist het niet te scoren. En zoals mijn opa altijd zei: Als je niet scoort kun je niet winnen. Voor de C1 breekt nu even een rustpauze aan. I.v.m. de vakantie ( het halve team gaat skiën ) staat de eerstkomende wedstrijd gepland voor 5 maart. Dan gaat het team op bezoek bij koploper Zuidvogels.

Ik sluit dit maal af met een raadsel: Het is blauw en dom. Antwoorden voor 5 maart inleveren bij Gabriella.