Bekerwinst C1

Zaterdag speelde de C1 een bekerwedstrijd tegen DOSC C1 uit Den Dolder. De tegenstander speelt in de tweede klasse waar het een plaats in de top inneemt. Van onderschatte kon dus geen sprake zijn, mede gezien het feit dat onze jongens wisselvallig presteren. Er gingen zaterdag zoveel ouders mee dat overwogen wordt om voortaan een bus te huren . Wel zo gezellig!!!!!!.

In de eerste helft ging het gelijk op FC Breukelen had wel een licht overwicht maar DOSC kwam ook een paar keer gevaarlijk door. Toch kwam onze C1 op voorsprong na een mooie aanval. De tegenstander was even van slag waarvan FC Breukelen profiteerde door nog voor de rust de voorsprong tot 0-3 uit te bouwen. Vooral het derde doelpunt was van grote schoonheid. Een mooie aanval via Ward, Dominique en Jay werd door Leroy mooi ingekopt. Chavan was met stomheid geslagen. (Hij zou na afloop dit moment als een voorlopig hoogte punt van 2008 kwalificeren.).Zoals een ieder begrijpt was de stemming in de rust uitbundig. Toch waarschuwde Chavan voor te veel optimisme en gaf de jongens de opdracht mee om na de rust geconcentreerd te blijven spelen. Maar zoals zovaak begon het team veel te slap aan de tweede helft. Bob moest gelijk aan de bak om DOSC van scoren af te houden. Pas in de loop van de tweede helft ging de C1 weer voetballen. Er werd nog twee keer gescoord zodat deze bijzonder sportieve wedstrijd met 0-5 werd gewonnen en de naam FC Breukelen C1 in de koker gaat voor de volgende ronde. De jongens hopen op een uitwedstrijd tegen Besiktas in mei.!!!!!!!!!.