E2 volgt stoomcursus

E2 volgt stoomcursus teambuilding

Om precies te zijn, de stoom was afkomstig van de rookmachines, die het discobowlen extra sfeer gaven en die na het wegtrekken, nog steeds uit de oren van onze jongens kwam als gevolg van de verhitte inspanningen en strijd.

Afgelopen zaterdag was het na enig gelaveer rondom vakanties eindelijk zover en kon het eerder aangekondigde idee om met de E2 eens iets “anders” dan voetbal te gaan doen, eindelijk ten uitvoer komen. Nadat iedereen was opgehaald door taxibedrijf Petheo, waren we gelukkig op tijd in Maarssen, want niemand was meer te houden en menig strike was al besproken voordat er ook maar één bal gerold had. Om de teamgeest te benadrukken, was ook trainer Tom uitgenodigd om een lekker balletje mee te gooien.

Na het indelen van de banen en het ingeven van de namen, kon alle energie worden vrijgelaten en was het fanatisme van een ieders ogen af te lezen. Meer dan aandoenlijk was het om te constateren, dat ondanks het individualistische karakter van deze sport, juist de onderlinge aanmoedigingen de boventoon voerden en alle elementen aanwezig waren om er een gezellige en respectvolle middag van te maken. Na de eerste volle ronde, begon het voorzichtig tot de jongens door te dringen, dat er voor de hoogste score wel degelijk wat te verdienen viel (dankjewel Angelique!). Grappig om te zien, dat dit het scorende vermogen duidelijk niet ten goede kwam; waar hadden we dat ook al weer vaker gezien ???

Toch hadden we aan het eind de winnaar van een grote zak drop, in deze eerste editie van “wat anders dan voetbal”, snel gevonden te weten Kasper. We zullen zien of hij deze overwinning in het volgende uitje, paintballen op het strand zonder beschermingsmiddelen, zal weten te prolongeren. Onder het genot van wat snacks werd de goede sfeer nogmaals onderstreept en kwam er na het terugbrengen per taxi helaas een eind aan een bijzonder gezellige middag. Rest ons Angelique en Nanneke heel hartelijk bedanken voor hun hulp bij het vervoer.

Misschien kunnen wij in de volgende aflevering wat meer vertellen over de indeling in de voorjaarscompetitie. Voor het zover is zullen we eerst oefenen tegen Pancratius E2 (wees gewaarschuwd want dit is een erg sterke vereniging; daarom ook vervroegd trainen - zie bericht) en de week daarop (onder voorbehoud) thuis tegen de E3. Alvast heel veel succes!!!

Editie 14 van de E2legraaf hier te downloaden. [E2 volgt stoomcursus]