C1 wint eerste wedstrijd van 2008

C1 wint eerste wedstrijd in 2008

Zaterdag speelde de C1 op kunstgras een oefenwedstrijd tegen D.V.S.U. C1. In Utrecht werd met 0-4 gewonnen. Toch was de verhouding in het veld anders dan dat de uitslag doet vermoeden. D.V.S.U had de gehele wedstrijd het beste van het spel. De ploeg kreeg echter nauwelijks kansen omdat vandaag de verdediging van onze C1 goed stond. Vooral in de eerste helft speelde FC Breukelen geen goede wedstrijd. Zoals zo vaak begon het team te slap en gaf niet de indruk er alles aan te willen doen. Pas ver in de eerste helft konden de toeschouwers de eerste goede aanval van onze C1 bekijken. Een mooie voorzet vanaf rechts werd door Vincent binnen gekopt. De voorsprong zorgde er niet voor dat de jongens beter gingen spelen. Tot de rust bleef het van Breukelse kant rommelig. Na de rust ging het spelpeil iets omhoog. D.V.S.U. bleef ook na de rust het beste voetballen maar de uitvallen van FC Breukelen waren gevaarlijk. Leroy scoorde drie keer na even zoveel counters. De tegenstander slaagde er niet meer in gevaarlijk te worden en zo stond er bij affluiten een mooie 0-4 eindstand op het bord.

Al met al een mooi resultaat dat hopelijk een vervolg krijgt in de bekerwedstrijd van a.s zaterdag. Dan staat D.O.S.C. C1 klaar om het de jongens lastig te maken.

PS1 Vandaag verscheen de C1 voor het eerst dit seizoen compleet aan de aftrap. De bank was dan ook sterk bezet.(zie foto )