C1 sluit af met bowlen

C1 sluit af met bowling

Vorige week donderdag sloot de C1 de eerste seizoenshelft af met een bowling avond in Maarssen. Met de trein werd koers gezet naar Bison Bowling waar onder het genot van een drankje en een hapje de jongens lieten zien dat ze nog meer kunnen dan voetballen. De strike’s en spare’s vlogen over de baan .Vooral Lars Dieperink bleek een kanjer. Hij gooide zo goed dat de andere jongens erg moe van werden. Pas aan het eind van de avond kwam hij er achter dat hij op baan 1 moest gooien ipv baan 3 .Gelukkig raakte niemand gewond en was de schade aan de baan minimaal. Na de echte puntentelling bleek dat Ali en Domi het hoogste hadden gescoord. Zij mogen zich tot de volgende bowling avond de beste noemen. Beste dame werd met overmacht Gabriella .Ondanks dat ze grieperig was gooide ze de spreekwoordelijke sterren uit de hemel .Zoals een ieder begrijpt werd het een gezellige avond,

die besloten werd met een half uur kou lijden op het station voordat koers gezet werd naar Breukelen.

Deze avond werd mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de jongens (ouders ) zelf, Chavan , Nico, en Restaurant De Herbergh. Waarvoor Hartelijk dank.

Tot slot bedankt de C1 alle vrijwilligers van FC Breukelen voor alle hulp in 2007. Zonder jullie kunnen wij niet voetballen.

Prettige feestdagen en tot in 2008

De bowlingpiet.

c1 sluit af met bowling.doc.jpg