FC Breukelen C1- Hertha C1

Chavan en Nico blijven nog even.

Zaterdag gingen de twee belangrijkste wedstrijden op het hoofdveld gelukkig door. Ondanks het slechte weer van de afgelopen dagen was het veld goed bespeelbaar voor de derby’s FC Breukelen C3-CSW en FC Breukelen C1 - Hertha. Voor de C1 stond er veel op het spel. Tegen de rode lantaarndrager uit Vinkeveen moest er gewonnen worden en de jongens hadden na de wanvertoning in Loosdrecht wat goed te maken.

Aan beide opdrachten werd voldaan. Na een 3-0 voorsprong bij de rust werd het na een hartslag versnellende 3-2 tussenstand toch nog 4-2. Het spel vertoonde een licht opwaartse lijn zodat trainer en leider na afloop konden concluderen dat er nog hoop is.

Zonder te overdrijven kan gezegd worden dat ook de tweede wedstrijd in deze competitie tegen Hertha verdiend gewonnen werd. Onze gasten kregen in de eerste helft wel een paar kansen maar die werden gelukkig niet benut. Onze spitsen maakte er voor de rust drie zodat met vertrouwen aan de tweede helft werd begonnen.

Dat Hertha zich echter niet gauw gewonnen gaf bleek al snel. Na twee Vinkeveense treffers stond het zomaar 3-2 .Wakker geschut ging de C1 weer voetballen en al snel werd het 4-2. Het verzet van Hertha was gebroken en de wedstrijd werd “rustig” uitgespeeld. Hopelijk hebben de jongens door deze overwinning vertrouwen voor de rest van de competitie opgedaan en gaan ze laten zien wat ze allemaal in de benen hebben.!!!!

Ook vandaag kon de C1 niet zonder de steun van de C3. Adil ,Niels en Sebastiaan hartelijk bedankt.