CSW E2-FC Breukelen E2

E2 gewoon goed en Sjoerd van 0 af

Zoals we vorige week al konden berichten, zat de vorm en motivatie, naar oordeel van de redactie, weer in een opwaartse spiraal. Met Peter deze week als leider, werden van tevoren de individuele posities en opdrachten nauwgezet doorgenomen, in de hoop dat het dan vanaf de eerste minuut beter zou staan en aanvallende instructies vanaf de kant uitgespaard konden worden. Dit miste zijn uitwerking gelukkig niet. De tegenstander werd direct vastgezet en in de ontstane drukte moest wel gecombineerd gaan worden om het vijandelijke doel te bereiken.

Andermaal was het Janneman die het overzicht naar zich toe trok (weer ten koste van zijn eigen scoringsdrang) en de aanvallende bedoelingen van onze Breukelen E2 duidelijk wist te maken. Prachtige combinaties (wat een verademing om dit weer eens te zien) met Kasper en Niels over rechts en Maxim en Mels over links waren het resultaat en binnen enkele minuten waren de eerste twee doelpunten reeds een feit. Dit was het sein voor verdedigers Mike en Sjoerd, om zich ook nadrukkelijker aan de zijkanten te melden en kwam dit het spel via de zijkanten extra ten goede. Een onberispelijk 4-0 voorsprong bij rust was uiteindelijk het dik verdiende tussenresultaat.

De tweede helft begon kortstondig waar de eerste was geëindigd. Sjoerd zag een formidabele rush over links, tweemaal in de eentwee met het middenveld, vervolgens scherp in de hoek afgemaakt met zijn linkerbeen, beloond met zijn eerste treffer van dit seizoen. Perfect gedaan Sjoerd en eindelijk van de 0 af. Tegenstander CSW E6 raakte toch meer en meer ingespeeld op het daarvoor opgelegde spel op het door hun meer vertrouwde kunstgras. De inspanningen (lees conditie) begonnen ook langzaam sporen na te laten, waardoor te veel voor de lange bal werd gekozen en de doelkansen schaarser werden.

Tijd om keeper Stan als geheim renwapen in de punt van de aanval te zetten, helaas deze keer doelpuntloos. CSW mocht nog één keer tegen scoren en was gezien de getoonde sportiviteit ook dik verdiend. Met de uiteindelijk 1-7 voor onze jongens op het bord, werd de rest van de wedstrijd op een zakelijke manier uitgespeeld. Wij hopen de volgende wedstrijd, maar ook op de trainingen (want daar kijkt de redactie ook!) dezelfde gedrevenheid tegemoet te mogen zien. In cijfers: Niels(3), Kasper(2), Maxim 1 en natuurlijk Sjoerd 1.

en de nieuwe: De Nummer 10 e2legraaf_10