FC Breukelen F3-Loosdrecht F2

24-11-2007: Breukelen F3 thuis tegen Loosdrecht F2

Het was weer vroeg, 9.00 uur op het veld en het was zeker niet warm te noemen. Zien wij daar tot onze grote verbazing de scheidsrechter gekleed in slechts een spijkerbroek en een T-shirt met korte mouwen?????

F3 nog steeds ongeslagen en staan op de 2e plaats. Loosdrecht staat op de 8e plaats, dus voor hun gevoel zouden de boys ook deze wedstrijd zeker winnen. Maar al snel blijkt het aardig gelijk op te gaan, om de beurt aanvallend, goed verdedigend staat het na 10 minuten nog steeds 0-0. Dan in de 11e minuut richt Koen de bal op het doel. De keeper weet hem nog te raken, maar de bal gaat daarna toch nog over de lijn. 1-0 voor Breukelen.

Die voorsprong mocht niet lang duren. In de 13e minuut weet Loosdrecht, doordat de verdediging bij FC Breukelen ontbreekt, de gelijkmaker binnen te schieten.

De heren van Breukelen werken wel heel goed samen en de bal gaat van Koen, naar Collin, naar Luuk en weer naar Collin. Collin schiet op doel, maar de keeper stopt de bal. Jeremy weet later helemaal in zijn eentje op het doel af te gaan, helaas belandt zijn bal in de armen van de keeper. Loosdrecht is gevaarlijk. Vooral de twee meisjes in het team zijn ontzettend goed. Luuk doet een poging op doel, maar raakt de bal verkeerd en deze belandt in de sloot. In de 18e minuut komt Breukelen op achterstand. Weer ontbreekt de verdediging en het staat 1-2 voor Loosdrecht.

Na het toespreken in de rust door trainer en coach Mischa is de verdediging een stuk beter, voor het duo Tommie en Thomas weten weer hoe het moet. Ook Justin is zeker een prima aanwinst voor in de verdediging. Ondertussen staat Jhan Carlos, die deze wedstrijd keepte, weer regelmatig de handstand te doen, óók als de bal toch angstvallig dicht in de buurt van zijn goal is. In de 36e minuut is het Collin die de 2-2 in weet te schieten. Luuk en Jeremy rennen samen op een bal af en ruziën omdat ze de bal allebei willen nemen.

Vlak voor tijd wordt het nog even heel spannend. Luuk, Collin en Koen zijn aan het overspelen en de keeper komt ver uit zijn doel. De verdediging van Loosdrecht is er echter snel bij en op dat moment fluit de scheidsrechter omdat de wedstrijd ten einde is.

Eindstand 2-2. Gelukkig niet verloren, maar ook voor het eerst niet gewonnen. Hopelijk motiveert het de jongens om de volgende keer niet bij voorbaat te denken dat ze de wedstrijd in hun zak hebben. En de volgende wedstrijd, 8 december, is tegen de koploper OSM, dus dat wordt goed hun best doen en de avond ervoor op tijd naar bed!