E2 geveld door storm en E2legraaf

E2 geveld door storm

Natuurlijk extra vroeg op gestaan, om weer een lekker potje te gaan voetballen of mee te maken. Ach ja, het had wel een beetje geregend, maar dat was toch eigenlijk alleen maar vannacht. En gingen we vroeger, weer of geen weer, ook niet gewoon braaf op het fietsje naar school. Snel omgekleed en gegeten, immers we kregen de nummer laatst thuis op bezoek. Eindelijk de kans op winst, misschien wel doelpunten of zelfs heel veel. Was dit dan de motivator om de vorm en het plezier te hervinden. Shit telefoon. Afgelast ? Dat bestaat toch niet ? En we waren er helemaal klaar voor ! Hoeveel woorden je niet kunt besteden, aan iets wat niet gebeurd is, zucht. En het was nog een lange zaterdag.

E2 steunt SIRE

Het zal vele van jullie niet zijn ontgaan, dat sinds vorige week door SIRE een campagne is gestart , tegen het groeiende negatieve fanatisme langs de velden. Ik denk dat velen onder ons, al eens met fronsende wenkbrauwen de gedragingen van ouders, coaches of andere “aanhangers” op de eigen of andere velden hebben gadegeslagen of zichzelf betrapten op eenzelfde uitspatting, waarvan je hopelijk later dacht dat dit wel eens minder positief kon zijn overgekomen. Als de conclusie zou zijn geweest dat dit het spel van uw kind of zijn team niet echt ten was gekomen, dan is er nog hoop voor u. Tegen als die anderen zou de E2 willen schreeuwen:

Geef kinderen hun spel terug.

Wij weten dat het de FC Breukelen er veel aan gelegen is, dit soort gedrag ook scherp te gaan veroordelen danwel met passende maatregelen te gaan bestrijden. Dit begint natuurlijk eerst bij u zelf, maar zij kunnen uiteraard elke positief steun in de goede richting gebruiken. Wij van de E2 gaan het goede voorbeeld te geven.

en hier weer een nieuwe e2legraaf_8