FC Breukelen C1- CSW C1

C1 kraaaaakkt………..en breekt!!!!!!

Op de dag dat Sint Nicolaas voet op Nederlandse bodem zette, speelde de C1 tegen C.S.W.C1. Een belangrijke wedstrijd voor beide teams. De winnaar zou contact houden met de middenmoot, de verliezer zou voorlopig afhaken.

Ik ga u niet vertellen wie er allemaal NIET mee speelden. In de vorige verslagen heeft u al kunnen lezen dat de C1 momenteel meer geblesseerde dan fitte spelers heeft.

Ook vandaag begonnen de jongens te slap aan de wedstrijd, zodat C.S.W. de gelegenheid kreeg om lekker in de wedstrijd te komen. Onze gasten uit Wilnis kwamen dan ook gemakkelijk op een 0-1 voorsprong. De spits kon het strafschopgebied inlopen en toen hij ,waarschijnlijk tot zijn eigen verbazing, niet werd aangevallen besloot hij de bal maar tegen het net te schieten. De terechte voorsprong werd tot de rust vastgehouden. Na de thee een feller FC Breukelen. Het team kreeg kansen waarvan Jay er één benutte. De gelijkmaker zorgde ervoor dat de jongens nieuwe energie kregen. De beide teams deden in deze fase niet voor elkaar onder. Toch was het C.S.W dat de winnende goal scoorde. Een vrije trap verdween pardoes in het doel. De teleurstelling bij het team was groot en de resterende tijd te kort om nog langszij te komen. Zo won C.S.W. met 1-2 en nestelt de ploeg zich in het linkerrijtje.

Rest mij nog Hidde ,Fatih, Robin en Melvin te bedanken voor het meespelen.

Dr Phil.

c1 17-11-07 1.jpg
c1 17-11-07 2.jpg